wimperextensions

 

Welke soort technieken zijn er en hoe word het gezet ?

Welke look past het beste bij mij en hoe zien de wimpers er uit ?

Hier een uitgebreide uitleg voor alles wat je over wimperextensions moet weten….

 

One by One tot en met
2D-7D Volume wimpers

Je kunt kiezen uit de volgende technieken van wimperextensions: een set One by one wimperextensions, of een Volume set. Ook zijn wimperextensions te verkrijgen in diverse krulsoorten, lengtes en diktes. Maar dat leg ik nog wat uitgebreider uit hieronder.

 

Welke lengte is het beste?

Bij de lengte kijk ik naast de vorm van jouw ogen, ook naar de kwaliteit van je  eigen wimpers en welke look  jezelf  wilt creëren.

Ik werk met  wimpers in lengtes van 6 mm t/m maximaal 14 mm.

Door de lengtes in verschillende volgordes te plaatsen, worden er verschillende looks gecreëerd.

Om het zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien begin ik meestal aan de binnenkant van je ogen met kortere wimpers en plaats ze steeds verder jaar buiten toe met langere lengtes . Dit geeft een mooiere

Welke dikte is het beste? 

De dikte ligt aan de kwaliteit van je  eigen wimpers, maar ik adviseer bij de One by one techniek een dikte van 0.12, 0.15, 0.18, 0.20.Dat  geeft altijd een natuurlijker effekt . Meer zou ik niet doen want het word anders te zwar voor je eigen wimper.

Voor Volume gebruik ik meestal van 0.05 tot 0.08, kwa dikte. Ik heb nog nooit meer dan 0.18 gebruikt voor de volume looks want dat is definitief veel te zwaar voor je  natuurlijke wimpers.

Welke soorten krullen zijn er voor wimperextensions?

Ik werk  met de  B, C, CC, D, L- krul. De B krul is iets rechter dan de C krul , deze gebruik ik voor klanten die van natura ook hele rechte wimpers hebben om de look ook natuurlijker te kunnen creeiren en het niet te extreem over komt en deze wimpertjes  ook langer blijven hechten aan de natuurlijke.

De C-krul is een natuurlijke krul, net iets meer dan je  eigen wimpers. De A krul De CC- krul is een beetje een heftigere krul. Dat kan voor een goede combinatie met D-krul en geeft de geliefde mascara look. De D-krul is een nog heftigere krul, die ideaal is voor een glamour look!

De L-krul wordt meestal gebruikt voor hangend ooglid of voor verschillende designs zoals ook de l+ krul.

Hieronder de verschillen.

Voor wimperextensions gebruik ik speciale professionele hydrogel patches voor het afdichten van de onderste wimpers. Deze ultradunne patches zorgen er voor dat de onderste wimpertjes niet in contact komen met de bovenste haartjes en je huid beschermt tijdens de behandeling. Het koelt daarnaast ook lekker.

 

ONE BY ONE

One by One techniek van wimperextensions

Hierbij wordt op elke eigen wimper 1 kunstmatige wimper geplaatst. Deze techniek geef en mooie natuurlijke look.

Duur 1,5 tot 2 uur

2D-4D volume 

2D Volume

3D Volume

4D Volume

Hierbij wordt op elke eigen wimper 2-3 of 4 kunstmatige wimpers geplaatst.

Duur 2,5 tot 3 uur

5D-7D volume 

5D Extra Volume

Deze techniek heeft de ultieme false lashes effekt . Omdat het zo zwart is en heel mooi je ogen accentueren. Hierbij wordt op elke eigen wimper 5 tot 7 stuks dunne kunstmatige wimpers geplaatst.

Duur 3 tot 3,5 uur