haarextensions

 Hoe gaat alles in zijn werk?

Allereerst is het van belang dat ik naar jouw eigen haar kijk om de juiste haarverleningsmethode op jouw natuurlijke haar af te stemmen. dan zijn kleur, structuur en lengte ook belangrijk.

ik werk met SO.CAP original.

Als ik naar je toe kom, heb ik alles bij me dus je hebt geen lange wachttijden en we hoeven geen tweede afspraak te maken.

Belangrijk is het voor we beginnen van het plaatsen dat je haar goed gewassen is . En droog gefeunt.

Er mag geen conditioner gebruikt worden, geen haarmasker, geen leave in en geen stylingproducten. Kortom: je haar moet vrij zijn van vetten!

Welke methodes zijn er?

haarextensions met wax-keratine 

Deze hairextensions worden met een wax bonding van keratine aan het haar vastgemaakt. De keratine is van hoge kwaliteit, zodat de extensions minimaal haarverlies veroorzaken. Bij deze hairextensions is het belangrijk dat de bondings niet in contact komen met oliehoudende- en stylingsproducten zoals schuim, wax, crèmespoeling etc. Dat kan er voor zorgen dat de waxjes open gaan.

hairextensions wax bondings

 

 

 

 

 

 

De bondings van deze hairextensions kunnen op twee manieren vastgemaakt worden. Er bestaan namelijk ronde en platte bondings. Platte bondings zijn nieuw en vallen minder op bij dun haar. De platte methode heeft een hoog draagcomfort.

Ronde bondings worden in het haar gedraaid. Dit kan in het begin zorgen voor een strak gevoel op de hoofdhuid (vooral tijdens het slapen). Toch is deze werkwijze mooier bij vrouwen met krullend haar omdat ze dan veel minder opvallen. En toch werk ik het liefst met ronde:)

Het verwijderen gaat met een speciale vloeistof die de bondings  zacht maakt. Dan worden ze met een speciale remover tang er uit gehaald. De lijm resten worden met de zelfde vloeistof en een kam er uit gekamt .

Voor deze methode kan het haar nogmaals verbruikt worden doormiddel van een rebonding  methode.

Er worden nieuwe waxjes aan de extensions gezet en zo ben je goedkoper uit.

Dus zorg goed voor je haartjes dan bespaar je veel centjes!

Duur van het zetten  incl cut & styling ca. 2.5 uur           

microrings

haarextensions met microrings of nanorings 

Hairextensions met microrings worden letterlijk met een klein ringetje om een pluk  haar vastgezet. Bij de nieuwe Microring Loop ( nanorings) extensions zit de extension al aan het ringetje vast. Met het Loop-systeem wordt uw eigen haar door het ringetje gehaald, waarna deze wordt dichtgeknepen. Door de siliconen binnenlaag van de Loop zullen de extensions net zo stevig en lang blijven zitten als hairextensions met wax bondings.

voordeel van Microring Loop extensions is echter dat ze zeer eenvoudig verwijderd kunnen worden door het ringetje open te knijpen. Dit bespaart vooral mij tijd en er is geen vloeistof nodig om de lijmresten te verwijderen.jouw haar blijft in prachtige conditie daardoor.

Ook hier kan rebonding gedaan worden bij goede verzorging van het haar.

Duur van het zetten  incl cut & styling ca 2- 2,5 uur

 

Tijdelijke haarverlenging met haarmatten/ tape extensions, clip in en flip in extensions

Heb je een feesie of een belangrijk event en wil je snel lang haar ?!  Haarmatten (clip-ins) zijn dan de ideale oplossing. Deze haarstukken zijn snel en gemakkelijk zelf in het haar aan te brengen. Socap maakt haarmatten van 100% human hair. Na eenmalige aanschaf van het haarstuk heb je jarenlang plezier van het eenvoudige gebruik.

haarmatten clip-ins

Clip-in haarmatten zijn een snelle en eenvoudige oplossing voor lang haar. Dit haarstuk kan op elk gewenst moment in het haar gezet worden en gaat een lange tijd mee. De clip-ins worden in verschillende breedtes gemaakt en passen dus bij iedereen. Je hoeft alleen de clips aan de bovenkant van de haarstrook in je eigen haar te steken en vast te klikken. Door de rubberen constructie in de nikkelvrije clip vallen de haarmatten niet uit je haar. graag wil ik deze ook voor je inzetten en een instructie hiervoor geven. Dit product kan bij mij besteld worden in alle soorten lengtes, kleren en structuren.

Flip in extensions

De flip in haarmatten worden niet aan het haar zelf bevestigd. Door middel van een draadje doet je het haarstuk om je hoofd en trekt je de bovenste plukken van je eigen haar over het draadje heen. Het draagcomfort is erg hoog en niemand zal opmerken dat je hairextensions draagt.

Tape extensions 

Tape extensions worden ook wel sticker extensions genoemd. Dit is een methode die uiterst snel geplaatst kan worden.Tape extensions zijn matjes van 3 cm breed die met tape in het haar worden geplakt. Zo krijg je heel gemakkelijk meer volume in je haar. En je kunt je haar er ook mee verlengen.

De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging blijven ze 6 tot 12 weken in het haar zitten.

De verzorging van tape extensions is anders als die van normale haarextensions   Bij tape extensions gebruik je shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. Je  mag het haar ook NOOIT nat borstelen.

volumebehandeling met tape extensions

Voor een volume behandeling heb ik  2 pakjes nodig.daardoor creëer ik In no time een mega volume in je haar.In een pakje zitten 12 tape extensions. De extensions zijn in de lengte 30,40, 50 en 60 cm verkrijgbaar.

duur van het zetten ca 1 uur incl cut& styling

hairwave met matten 

De hair weave is de laatste jaren zeer populair, en dat is niet zonder reden. Doordat deze extensions op natuurlijke wijze opgaan in jouw  haar, zal niemand opmerken dat je hairextensions hebt.

Er zijn verschillende methodes om de matten aan jouw haar te bevestigen. De meest bekende methode gaat via vlechten, oftewel cornrows. Hierbij wordt je  eigen haar horizontaal ingevlochten. Daaraan worden de haarmatten vastgenaaid. Deze methode doe ik niet.

Een andere manier is om plukjes van de hair weave via microringetjes aan plukjes van het eigen haar vast te maken. Tot slot is het, voor een echt permanente haarverlenging, ook mogelijk om met behulp van lijm de hair weaves te bevestigen

Aan de hair weave zitten een aantal voordelen. De haarmatten zijn relatief breed, maar liefst 2 meter, en ik kan de breedte van de banen volledig naar je eigen wensen aanpassen. Voor de bevestiging heb ik geen warmtetang nodig, zoals bij de wax extensions.

Ook zijn de hair weaves langdurig her te gebruiken. Je  kunt gewoon alles blijven doen met de extensions in je  haar, zoals wassen en föhnen, maar ook zwemmen en sporten. Wel is de juiste verzorging van belang, aangezien zij geen natuurlijke voeding krijgen zoals je  eigen haar. Nadeel is wel dat je ze alle 2 maanden uiterlijk omhoog moet Laten plaatsen omdat het anders bol gaat staan en dat ziet er niet zo mooi uit dan.

duur van het zetten ca 2,5 uur incl cut & styling

Hier een foto van de methodes die ik zelf wel zet